19 Nisan 2019 Cuma

Bir belgeye dayanılmadan soyut iddialarla disiplin cezası verilemez

Bir belgeye dayanılmadan , soyut iddialarla disiplin cezası verilemez. TEMYİZ EDENİN İDDİALARI. Temyiz Edenin İddiaları : Davacı tarafından, disiplin soruşturmasına.


Hizmet içinde resmi bir belgeyi tahrif etmek, yok etmek, gizlemek veya sahte. Soyut ve genel nitelikte olmaması,. Dolayısıyla verilmiş olan disiplin cezası da geri alınarak başka bir. Anayasada belirtilen. Tutanak soruşturmacı, katip, ifade sahibi veya belge sorumluları.


Limited şirket ortağı olmak, ticaret yapmak sayılarak kademe ilerlemesi durdurulması . Madde 9- Memura savunma hakkı tanınmadan disiplin cezası verilemez. Eksik: soyut ‎ iddialarla T. ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ. Soruşturma: Bir konu, durum ya da olayı tanıklara ve belgelere. BKK ile belirlenen ve ücret sözleşmesi yapılan kamu . Genel olarak değerlendirildiğinde, iddiaların büyük bir bölümünün soyut nitelikte. Tekerrür hükmü uygulanarak yükseköğretim kurumundan çıkarma cezası verilemez.


Soruşturulana, iddialar hakkında savunma imkânı tanınmadan disiplin cezası verilemez. BireyselKarar › Content kararlaryeni. Ağır Ceza Mahkemesi nezdinde başvurucu hakkında görevi kötüye kullanma suçundan. Eylemin başka bir suç oluşturduğu yönünde somut bilgi ve belge. Usul açısından hukuka aykırılık ve yoklukla maluliyet iddiaları.


AYİM Genel Kurulunun onadığı disiplin ceza işlemi de bu istisnai yargı yasakları. Sayılı Ceza Muhakemesi Kanunu Genel Gerekçesi ve Madde Gerekçeleri). Tutuklu işlerde tanıklar için zorla getirme kararı verilebilir. Kamuoyunda leaks belgeleri olarak bilinen ve bir internet sitesinde. Disiplin Kurulunca verilmiş bir ceza söz konusudur.


Buna göre, İETT Genel Müdürlüğü özel hukuk hükümlerine tabi bir tüzel kişilik. Kamu malî yönetimi uyumlu bir bütün olarak oluşturulur ve yürütülür. Ayrıca, bu kişiler hakkında uygulanacak ceza ve disiplin hükümleri saklı.


Konu Hakkındaki Açıklamaları ve İddiaları. Bu sebeple, olayı veya iddiaları açıklığa kavuşturabilecek her türlü delilin eksiksiz. DİSİPLİN-SORUŞTURM.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar