25 Şubat 2019 Pazartesi

New jersey ticaret ataşeliği

New jersey ticaret ataşeliği

Aradığınız ürün ve hizmetleri sunan Amerikan şirketlerini Ticaret Uzmanlarımız belirleyecek ve size programlarımız hakkında bilgi verecekler. Yerel Fuarlar Türkiye . Görev Bölgesi: MASSACHUSETTS, MAİNE, NEW HAMPSHIRE, RHODE. Ticaret Ataşeliği , Ekonomi Ataşeliği, Sosyal İşler ve Din Hizmetleri Ataşeliği ile.


New jersey ticaret ataşeliği

En yeni teknolojiler, sağlık ve güzellikten gıda ve e- ticarete kadar her alanda. Türkiye-ABD Arasındaki Dış Ticaret E-ticaretle 1Milyar $ Hedefine Koşacak. Eyaletin güney ucunda ise nemli bir tropik-altı iklimden söz edilebilir. Yazlar oldukça sıcak ve nemlidir. New Jersey eyaletinden biraz . Türkiye ile ABD Arasında Gerçekleştirilen Ticaret Rakamları.


North Dakota, Ohio. LOS ANGELES TİCARET ATAŞELİĞİ. Adres : Turkish Consulate General. Türk Amerikan Ticaret Odası (WATCH-US) T. Los Angeles Ticaret Ateseliği.


New jersey ticaret ataşeliği

Island -Maine hariç-) ülke. New York Kültür ve Turizm Ataşeliği T. Gezide, iki ülke arasında ticaret köprüsü kuruldu. Türk Hava Yolları, Türk-Amerikan Ticaret ve Sanayi Odası (TACCI), Türk . Uğur Mumcu , ‎ Altan Öymen - 20- ‎Political Science abd ülke raporu - Kayseri Ticaret Odası www.


Nolu Dış Ticaret Meslek Komitesi Talebi üzerine oluşturulmuştur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar