27 Şubat 2019 Çarşamba

Duvar kağıdı çiçekli desenli

Eğer varsa akıllı telefon son zamanlarda duvar kağıdı üreticilerin telefonlarıyla sunduğu varsayılan fotoğraflar. Bazıları bazen hoş ama bunları . Sosyal medya hesaplarınıza en güzel kapak fotoğraflarını ve bilgisayarlarınıza, telefonlarınıza en güzel duvar kağıtlarını sizler derledik. Tasarımlarımızı, bilgisayarında ve mobil cihazlarında duvar kağıdı olarak da kullanabilirsin.


Rengarenk duvar kağıdı çeşitleri kaliteli ve güvenilir alışverişin adresi Tekzen.

Duvar kağıdı mı aramıştınız? Shutterstock koleksiyonunda HD kalitesinde bilgisayar duvar kağıdı temalı stok. Beyaz renkte izole edilmiş beyaz duvar kağıdı ekranlı bilgisayar, dizüstü . Açılan ekranda sol alttaki Fotoğraflarım kısmını seçin ve birsonraki ekranda duvar kağıdı olarak kullanılacak resme dokunun. Burada ekran kağıtları aşağıda kayan bir pencerede geliyor ve parmağınızı ekranda kaydırdıkça önizleme imkanı sunuyor.


Kullanmak istediğiniz . Bu duvar kağıdını kullananlar, telefonların ekran kilidini açamıyor. AMOLED ekrana sahip bir cihaz kullanıyorsanız telefonunuzun ekranı için daha koyu renkli ya da siyah duvar kağıtları seçerek bu kapasiteyi bir .

Ancak duvar kağıdı. Telefon kağıtları ayrıca menü arka . Ortak ışığı değiştiğinde ekran parlaklığı da ona göre ayarlanır. Kaydırılabilir duvar kağıdının kontrastı ve parlaklığı ekranlar arasında belirgin şekilde farklı, bu da bir.


Bazı cihazlarda, kullanıcılar duvar. Bilgisayarınız için ücretsiz duvar kağıtları edinin. Ayrıca bir masaüstü arka planını kilit ekranınız veya Başlangıç ekranı arka planınız olarak . Ev Dekorasyonu, Ev ve Bahçe, Tüketici Elektroniği, Cep telefonları ve . Açıya göre kilit ekranını değiştiren Galaxy SGece Siyahı. Açıya bağlı olarak doğal olarak hareket eden kilit ekranı. Sürükle-bırak yöntemi ile profesyonel tasarımlar yapın.


Kişiselleştirilebilir örneklere göz atın! Bir önceki bölümde belirtm. Ana ekranda , boş bir alana dokunun ve basılı tutun.


Genel olarak Doğa manzaralarının oluşturduğu görseller . Masaüstünüzdeki duvar kağıdına ek olarak, görüntü kilit ekranına , ana ekrana veya telefondaki ayrı profillere de yüklenebilir. En sevdiğiniz duvar kağıdını almak .

Henüz yapmadıysanız duvar kağıdı olarak kullanmak istediğiniz bir resmi. Kilit ekranı duvar kağıdı. Giriş duvar kâğıdını kullanmak yerine, kilit ekranınız için farklı bir duvar kâğıdı ayarlayabilirsiniz.


Giriş ekranınızda boş bir alana dokunup . Aslında tüm her şey cihazdaki ekran türüne bağlı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar