10 Ocak 2020 Cuma

Iphone 8 64 gb özellikleri

Iphone 8 64 gb özellikleri

Boyut ve Ağırlık 2. Yeni Cam ve Alüminyum Tasarıma, Retina HD Ekranlara, ABionic . True-tone ekranı, MP kamerası, renk ve taksit seçenekleriyle Turkcell. Bağlantı tarafındaysa Bluetooth LTE-A gibi yenilikçi standartlar bizleri bekliyor. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla . Belirtilen tüm özellikler bilgilendirme amaçlı olup, farklı nitelikte özellikler olabilir. Tüm Özellikleri Gör.


Iphone 8 64 gb özellikleri

Kullanıcı oyu: - ‎1inceleme - ‎₺5. Arka kapağın cam olmasının sebebi ise kablosuz şarj özelliğinin kullanılabilmesidir. Gb Fiyatı haberleri - İhlas Haber Ajansı.


Chipset, Apple ABionic. GPU, Apple designed-core. Teknik Özellikler Şebeke Frekansı LTE (4G) Mobil Veri Hızı 4. G Uyumlu İşlemci Özellikleri İşlemci Türü Apple Aİşlemci Hızı 2. GHz İşlemci Sayısı 6 . Aynı modelin 2GB kapasiteye sahip olan seçeneği ise 8dolardan satışa çıkıyor.


Iphone 8 64 gb özellikleri

Kamera Özellikleri , MP . Yaddaş seçin: GB 2GB. Renk seçin: SilverSpace GrayGoldRed. Bunun yanında True Tone. GB ile 2GB arasında değişmektedir.


Geniş açılı lens ve telefoto lens optik yakınlaştırma özelliği ve bunun yanı sıra fotoğrafları kata kadar videoları ise kata kadar dijital yakınlaştırma özelliğine. Bu miktarın üzerine . Dahili Hafıza : GB. Bu özellik ile ortam ışığını izleyen telefon, bulunduğunuz aydınlatma koşullarına en iyi.


Iphone 8 64 gb özellikleri

Tek dahili depolama seçeneği GB olan akıllı telefon, arkasında üçlü kamera sistemi. GB RAM GB HAFIZA Renk Siyah Mağazamıza Gelip Bu Modeli ve Diğer Modellerimizi İnceleyebilirsiniz. Tunes ile ilgilidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar