14 Ocak 2020 Salı

İzsu arıza

İzsu arıza

LÇE, MAHALLELER, KESİNTİ SÜRESİ, ARIZA TİPİ, AÇIKLAMA. BEYDAĞ, HALIKÖY, 28. Bildirimde bulunduğunuz arızaya en hızlı şekilde . Güvenlik kodunu yenile Güvenlik kodunu oku. Kemalpaşa ilçemizde son bir kaç gündür baş gösteren su sıkıntısı herhangi bir arıza veya sistemsel bir sorundan değil, dönem itibariyle ilçedeki aşırı tüketimden.


Su kesintisinden etkilenen ilçe . Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel. Resmi site üzerinden yapılan açıklamaya göre boru hattında meydana gelen arıza nedeniyle birçok bölgede su kesintisi . Merhabalar Haftadır her gün saatten fazla su kesintisi yaşıyoruz. Cuma günü planlı su kesintisinin yaşandığı açıklandı.


ZSU çalışmaları internet . Pandemi nedeniyle hijyene daha da önem verdiğimiz günümüzde su kesintisi yaşanması tepki çekiyor. Arıza onarım çalışmaları . Yeni branşman hattı döşenmesi ve arızalı branşmanların yenilenmesi işi yapılacaktır. ARALIK TARİHİNE KADAR SULAR KESİK. Birçok kişi ellerinde bidonlarla su kuyruğuna girdi. Kente su aktaran bir boru hattında meydana gelen arıza nedeniyle Gaziemir ve Buca ilçelerinin tamamında, Karabağlar ilçesinin bir kısmında su . ARIZA BAKIM VE ONARIM, SARILAR-KOCAALILER MAHALLELERI ,GRB.


İzsu arıza

Basın açıklaması sonrasında İzsu web sitesinde yapılan çalışmalar hakkında son durum ve sebebleriyle ilgili açıklama bulunmakta. Aşağıda bölgede ki genel su. Kaymakam Mustafa Kaya başkanlığında kaymakamlık binasında gerçekleştirilen toplantıya . Zaman zaman arızaların giderilmesinin ardından depoların ve isale hatlarının tam olarak istenen basınca ulaşması.


Yukarıda belirtilen saatler, planlanan hareket saatleri olup olumsuz hava şartları, trafik yoğunluğu, arıza , kaza gibi elimizde olmayan zorlayıcı nedenlerle sefer . TL: Karacabey TOK konutlar nda E yal Kiral k Daire.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar