Kuru Fasulye taneleri mümkün olduğu kadar mütecanis umumiyetle dolgun olup buruşmuş, çürük, ıslak, küflü, böcekli, yenikli, sararmış ve fena kokulu. Ambalajların üzerinde üretici firma adı,imal tarihi ve net ağırlığı yazılı olacaktır. BEYAZ PEYNİR TEKNİK ŞARTNAMESİ.
BU TEKNİK ŞARTNAMEYE UYMAYAN HİÇBİR ÜRÜN TESLİM ALINAMAZ. KURU KAYISI TEKNİK ŞARTNAMESİ.
GIDA TEKNİK ŞARTNAMESİ. Kuru pasta çeşitlerinin içerisinde hiçbir yabancı madde olmayacaktır. Kuru börülceler son sene ürünü olduğu gibi, iyi cins olacaktır. Ek:sayfa birim fiyat cetveli , 1sayfa teknik şartname.
GÜNDÜZ BAKIM EVLERİNİN. Ek: Sayfa malzeme listesi, Sayfa teknik şartname. No Kornişon Turşu (kg lık) . MEYVELİ DOĞAL MADEN SUYU TEKNİK ŞARTNAMESİ.
Ambalaj ürüne ve sağlığı vermeyecek nitelikte temiz, yeni, kuru , kokusuz malzemeden . Peynirler kuru madde üzerinden tuzu aşırı miktarda olmayacaktır. Kuru gıda listesinde bulunan malzemelerin tümü yönetmelikte bulunan gıda tüzüğüne uygun olacaktır. ECEK ALIMI (KALEM) dokümanı ile bu. Kuru Gıdalar : Pirinç, bulgur, nohut, mercimek fasulye vb gibi normal irilikte ve uygun. MALZEME DAHİL YEMEK HİZMETİ ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ.
Yüklenici, İdare tarafından talep edilen veya olası gıda zehirlenmelerinde analize. Soğuk ve kuru depolarda Cr-Ni çelik paslanmaz ve yükseklikleri ayarlanabilir seyyar raf sistemleri. Teknik Şartnamenin 2. Kuru gıda ürünleri alımı için: İstekli daha önce kuru gıda taahhüt işi yapmış olmalıdır. Hijyen: Bu şartname kapsamında yer alan ürünler Türk Gıda Kodeksi . Kuru gida : Pirinç, bulgur, nohut (8-mm), mercimek, kuru fasulye gibi kuru.
B ALÇAK GERİLİM DAĞITIM PANOLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Bilgi. Devlet ve üniversite hastanelerinin ihalelerindeki kuru gıda şartları,. Kuru gıdalar miadına göre, et haftada en az iki gün olarak kol ve but şeklinde kemikli, tavuk bir gün önceden but ve.
Sözleşme tarafları bu teknik şartnamenin diğer maddelerindeki ve eklerinde yer alan.
Yüklenici gıda maddelerini saklaması için imalathanesinde kuru depo ve soğuk . Yeni Adresimiz ihalerapor. TANIMI: Kuru Gıda - Şarküteri Ve Temizlik Malzemeleri Alımı. Yüklenici tarafından nihai muayeneye sunulacak mamulün teknik şartnameye. Madde 1: Bu teknik şartname , idari şartname ve sözleşme tasarısında belirtilen alanlarda verilecek iaşe işleriyle.
DARE: Bu teknik şartnamede KTO Karatay Üniversitesi Rektörlüğü bundan böyle. Madde–Gıda maddeleri mutfak içerisinde bulunan kuru depo ve soğuk . Merkez Bankası Döviz Alış Kuru kullanılacaktır. Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü veya Üniversite Gıda Kontrol. YILI İNEK SÜTÜ SATIŞI.
Yıl içerisinde Üretilen sütün kuru.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.